Recept från Korshags

Våra utvalda recept

Rågbröd med laxsallad på kallrökt lax, fänkål och dragon

4 personer 10+15 minuter Lätt Skriv ut

Ingredienser

  • 200 g laxsallad på kallrökt lax från Korshags
  • Rågbröd
  • ½ fänkål
    Saft från ½ citron
  • 2 msk olivolja
  • Salt

Till servering

  • Plockade dragonblad

Gör så här

  1. Strimla fänkålen riktigt tunt och lägg i en skål. Tillsätt citronsaft, olivolja och salt och blanda noga. Låt gärna stå i 15 minuter.
  2. Toppa rågbröd med Korshags laxsallad på kallrökt lax, plockad dragon och fänkålssallad.

Tips från köket!

Färska kryddor ger betydligt mer smak.

Korshags laxsallad på kallrökt lax är en krämig sallad gjord på Korshags kallrökta lax, smaksatt med senap. Passar lika bra till rågbröd som till tapas, bakad potatis, baguette, fräscha sallader, paj eller som spread på ett delikatessknäckebröd.